Tilbake til meny

Snakk med en av våre servitører hvis du har spesielle allergier mm.

Consult a waiter if you have any allergy problems.

 

Innhold i våre sauser og krydderblandinger:

(1) Garam Masala/Krydderblanding

Bay leaves
Svart pepper
Kanel
Grønn Kardemomme
Svart Kardemomme
Spisskummen-frø
Koriander-frø
Carom frø
Fennikel
Frisk rød og grønn chili
Degi Mirch (Søt, svak chili)
Gurkemeie
Bukkehornkløver blad
Bukkehornkløver frø
Mace (muskat)
Karriblad
Garam flour (linsemel)

(2) Tandoori Saus

Løk
Tomat
Ingefær
Hvitløk
Garam Masala
Rapsolje
Smør

(3) Vindaloo Saus

Hvitløk
Ingefær
Løk
Grønn chili
Rød chili
Garam Masala
Rapsolje
Smør

(4) Rødvin i mat

Sangiovese di Puglia
Druer:
Sangiovese
Uva di Troia
Lambrusco

(5) Allergener i cider, øl og vin

Cider (Grevens): inneholder sulfitt, nærmere bestemt svoveldioksid (E220).

Vin: De fleste vintyper inneholder også en type sulfitt (som er et allergen).

Øl: Gluten finnes i alle våre øl bortsett fra Hansa Lite og Brewdog

Vagabond – disse er glutenfri!