Tradisjonell indisk mat med trønderske råvarer. Meieriprodukter fra Kilnes Gård,kjøtt fra hele Trøndelag og lokale sesongens grønnsaker.Hos oss får du en smak av India med norske råvarer.
FORRETTER
01. LASSI – LAJAWAB
En forfriskende drikk av kald, yoghurt.
Serveres etter din smak – søt salt
eller mango ………..89
02. PAKHORA
En herlig blanding av grønnsaker
i en marinade av kikert mel
og krydder
Vegetable Pakhora
109
Kylling pakhora
139
04. ONION PAKHORA
Løkringer innbakt i en marinade av
kikert-mel og krydder………..109
09. SAMOSA
En frityrstekt pairett fylt med krydret
poteter, erter og ulike urter servert
med chutney………..139
06. TASTE OF INDIA
En spennende blanding av scampi,
kylling, chili og vegetar pakora servert
med chutney………..169
HOVEDRETTER
Alle hovedrettene serveres med ris.
Alle hovedrettene inneholder allergener:
1, 2 og 3. Snakk med en av våre servitører hvis du har spesielle allergier mm.
11. GARLIC TIKKA
Stykker av kyllingfilet marinert i en
blanding av hvitløk, yoghurt og
cashewnøtter grillet i tandoor servert
med tandoori saus…………299
SASLIK
Møre stykker av hjemmelaget ost, kyllingfilet, lammefilet eller kvernet biff marinert natten over i yoghurt og krydder. Stekt i tandoor med krydret løk, paprika, tomat, sitron og champignon servert med tandoori saus.
12. PANEER SASLIK (vegetar)
- 299
13. MURG SASLIK
- 299
14. LAM SASLIK
- 319
15. BOTTI SASLIK
- 299
16. JHINGHA KONGEREKER
En populær nordindisk nytelse hvor
store Kongereker marineres i ulike
kombinasjoner av yoghurt og krydder.
Grillet i tandoor og servert med
tandoori sause ………..289
17. Fish Tandoori
En populær nordindisk nytelse hvor store
fiskestykker marineres i ulike kombinasjoner
av yoghurt og krydder ………..329
18. MIXED TANDOORI
(ikke take away)
En blanding av murg tandoori, murg tikka
og lam tikka servert med biff tandoori
saus ………..329
19. TANDOORI SANGAM(TANDOORI SPESIAL)
(ikke take away)
En blanding av murg tikka, lam tikka,
tandoori fish, botti tikka, seekh kebab,
garlic tikka og tandoori kingprawns.
Grillet sammen i tandoor og servert
med tandoori saus …………. 339
RAHRA
Stykker av mør kyllingfilet eller flatbiff kokt i en spesiell blanding av løk, paprika og tomater. Garnert med frisk koriander, ingefær og whisky.
22. CHICKEN RAHRA
- 289
42. BIFF RAHRA
- 299
Medium eller sterk
MASALA
Kylling tikka kokt i krydret saus med Garam
Masala, fløte, paprika og løk.
23. CHICKEN TIKKA MASALA
- 289
52. STEINBIT MASALA
- 299
55. JHINGA MASALA
- 289
Medium eller sterk
BUTTER CHICKEN
Kyllingfilet stekt i tandoor. Tilberedt med
en saus laget av friske tomater, mandler,
fløte, Garam Masala og sukker
24. KYLLING (TANDOORI SPESIAL)
- 299
36. LAM
- 309
44 BIFF
- 299
KORMA
Stykker av benfri kylling, biff eller lam
stekt i tandoor. Tilbredt i en saus laget av
Cashewnøtter og kremfløte. Garnert med
friske tomater
25. CHICKEN SHAHI KORMA
- 299
43. BIFF SHAHI KORMA
- 299
31. LAM SHAHI KORMA
- 309
54. Jhinga SHAHI KORMA
- 299
Mild
JALFRAJI
Stykker av mør, benfri kylling eller lam
kokt i en spesial aromatisk saus med løk,
paprika, og tomater. Garnert med friterte
poteter, koriander og ingefær.
26. CHICKEN TIKKA JALFRAJI
-289
35. LAM TIKKA JALFRAJI
-299
Medium eller sterk
VINDALOO
Stykker av benfri kylling, lam eller biff
stekt en sterk saus laget etter en tradisjonell
syd-indisk oppskrift. Meget sterkt
krydret.
28. CHICKEN VINDALOO
-289
38. LAMB VINDALOO
-299
46. BIFF VINDALOO
-299
Meget sterk
30. CHICKEN MANGO
(TANDOORI SPESIAL)
Stykker av mør kyllingfilet fra Ytterøy
kokt i tomatsaus, mangopuré
og kokosnøtt ………..289
29. CHICKEN MASALA
Stykker av mør kylling med bein fra Ytterøy
kokt i en spesiell blanding av løk,
paprika. Garnert med frisk Koriander og
ingefær. Halal. ………..289
32. ROGAN JOSH
(TANDOORI SPESIAL)
Stykker av lammefilet tilberedt
i karrisaus ………..299
MASALA KARDAHI
Lammefilet tilberedt i fyldig krydret saus
med løk, tomater og paprika.
33. LAM KARDAHI
-299
XX. KYLLING KARDAHI
-299
SAAGPALAK
Lam eller kyllingbiter stekt i spinat med
krydder og hjemmelaget ost
37. LAM SAAG PALAK
-289
37. KYLLING SAAG PALAK
-289
57. JHINGA SAAG PALAK
-289
DO PIAZA
Fra Agra – Kongenes gamle by. Flatbiff
tilbredt i spesiell krydderblanding, fløte
samt løk
27. CHICKEN DO PIAZA
-289
34. LAM DO PIAZA
-299
45. BIFF DO PIAZA
-289
53. STEINBIT DO PIAZA
-299
56. JHINGA DO PIAZA
-289
MADRAS
Stykker av mør kylling/flatbiff kokt i en
spesiell blanding av løk, paprika, tomater
og kokosnøttmelk. Garnert med frisk
koriander og ingefær.
48. BIFF MADRAS
-309
XX. KYLLING MADRAS
-309
JAHANGIRI
Møre stykker av biffkjøtt, kylling, lam eller reinsdyr.
Kokt i rødvin og kokos, med fersk champignong,
løk og cashewnøtter.
47. BIFF JAHANGIRI
-309
XX. KYLLING JAHANGIRI
-309
XX. LAM JAHANGIRI
-309
49. RØROS-REIN,BIDOS JAHANGIRI
-359
VEGETAR
61. PANEER MAKHNI
Hjemmelaget ost. Tilberedt med en
saus laget av friske tomater, mandler,
fløte, Garam Masala og sukker. Medium eller Sterk ………..259
Mild, Medium, Sterk
62. PANEER TIKKA MASALA
Paneer tikka kokt i krydderblanding,
paprika, løk, ingefær og hvitløk. Medium eller Sterk…………249
63. CHANA MASALA
Vegan
Kikkerter stekt i panne med løk,
tomater, koriander og krydder………..249
Mild, Medium, Sterk
64. NAVRATTEN KORMA
Sesongens grønnsaker kokt i fløtesaus
med tomater, cashewnøtter,
krydderblanding, rosiner,
og kokosmelk. Mild………..279
65. SHAM SAVERA
Spinatboller fylt med ost og
krydder. Kokt i en fyldig saus
med løk, hvitløk, tomater,
honning og ingefær…………279
Mild, Medium, Sterk
66. sag palak
Spinat kokt med krydder og
hjemmelaget ost (paneer)…………249
Medium, Sterk
spinat kokt (vegan)
med poteter fra Frosta……249
67. DAL MAKHNI
Sorte linser kokt i kremet saus med
hvitløk, ingefær og smør…………239
Medium, Sterk
68. MALAI KOFTA
Boller laget av hjemmelaget ost i en
spennende saus av tomater, cashewnøtter,
og kokosmelk. Garnert med friske
tomater, fløte og rosiner…………269
Mild
69. BOMBAY AALOO (vegan)
Poteter stekt i panne med løk,
tomater, koriander og krydder…………239
Medium, Sterk
GLUTEN OG LAKTOSEFRITT
22. CHICKEN RAHRA
299
42. BIFF RAHRA
309
MASALA
Kylling tikka kokt i krydret saus med
Garam Masala, fløte, paprika og løk.
23. CHICKEN TIKKA MASALA
-299
52. STEINBIT MASALA
-309
55. JHINGA MASALA
-299
JALFRAJI
26. CHICKEN TIKKA JALFRAJI
-299
35. LAM TIKKA JALFRAJI
-309
VINDALOO
28. CHICKEN VINDALOO
-299
38. LAMB VINDALOO
-309
46. BIFF VINDALOO
-309
RIS-RETTER
71. PULAO RICE
Stekt Indisk ris med rapsolje og
Garam Masala ………..119
72. KASHMIRI BIRYANI
Dampet ris med nøtter og blandede
frukter, krydret med safran. En eksklusiv
rett fra Kashmirdalen…………269
73. CHICKEN / LAMB BIRYANI
Kylling/lam stykker og ris kokt sammen
med indiske krydder………..299
74. VEGETABLE BIRYANI
Blanding av grønnsaker og ris kokt
sammen med indiske krydder………..269
NAN BRØD
81. NAN
Hvetemel, løkfrø, egg, sukker salt,
smør og gjær ………..59
82. PESHAWARI NAN
Nanbrød fylt med kokos, rosiner
mandler, sukker og smør …………89
83. KORIANDER NAN
Nanbrød fylt med koriander,
løk og smør …………69
84. GARLIC NAN
Nanbrød fylt med hvitløk, potet,
salt, pepper og smør ………..69
85. KEEMA NAN
Nanbrød fylt med krydret biffkjøtt, salt,
koriander, pepper, løk og smør………..79
86. PANEER NAN
Nanbrød fylt med krydret ost, salt,
koriander, pepper, løk og smør……….79
TILBEHØR
91. RAITA
Yoghurt med hakket agurk, løk
spisskummen, salt og pepper ………..69
92. MIXED SALAD
Grønn salat, agurk, tomat, løk, paprika
sitron og gulrøtter …………69
93. PAPPARDAMS
Flatbrød med spisskummen,
salt og pepper ………..19
94. MANGO CHATNI
Fersk mango-mos og krydder………..35
MINTSAUS
Yoghurt-saus med mint………..35
PICKLE
-35
EKSTRA RIS
-40
95. BARNEMENY
Stykker av kyllingfilet grillet i tandoor, med saus laget av mandler,
cashewnøtter og fløte. Garnert med krem. Mild.
Servers med ris. Iskrem er inkl.
(Kan fås uten mandler, nøtter og saus) ………..169
DESSERT
101. GULAB JAMUN
Frityrstekte melkeboller. Laget av
melkepulver, melk, hvetemel, semulegryn,
bakepulver, smør, og hjemmelaget sirup.
Serveres med iskrem.
Laktose, gluten ………..139
102. GAJER HALWA
Gulrotpudding laget av melk, gulrøtter,
kardemomme, sukker og fløte. Serveres
med iskrem.
Laktose…………149
105. ISKREM
Forskjellige kuler med is mango
og krem
Laktose………..119
Allergier og annen info:
Snakk med en av våre servitører hvis du har spesielle allergier mm.
Innhold i våre sauser og krydderblandinger:
(1) Garam Masala
/Krydderblanding
Bay leaves
Svart pepper
Kanel
Grønn Kardemomme
Svart Kardemomme
Spisskummen-frø
Koriander-frø
Carom frø
Fennikel
Frisk rød og grønn chili
Degi Mirch (Søt, svak chili)
Gurkemeie
Bukkehornkløver blad
Bukkehornkløver frø
Mace (muskat)
Karriblad
Garam flour (linsemel)
(2) Tandoori Saus
Løk
Tomat
Ingefær
Hvitløk
Garam Masala
Rapsolje
Smør
(3) Vindaloo Saus
Hvitløk
Ingefær
Løk
Grønn chili
Rød chili
Garam Masala
Rapsolje
Smør
(4) Rødvin i mat
Sangiovese di Puglia
Druer:
Sangiovese
Uva di Troia
Lambrusco
(5) Allergener i cider,
øl og vin
Cider (Grevens): inneholder
sulfitt, nærmere
bestemt svoveldioksid
(E220).
Vin: De fleste vintyper
inneholder også en type
sulfitt (som er et
allergen).
Øl: Gluten finnes
i alle våre øl.