MENY

FORRETTER


01. LASSI – LAJAWAB

En forfriskende drikk av kald, yoghurt.
Serveres etter din smak – søt salt
eller mango ………..79

02. VEGETABLE PAKORA

En herlig blanding av grønnsaker
i en marinade av kikert mel
og krydder………..89

06. TASTE OF INDIA

En spennende blanding av scampi,
kylling, chili og vegetar pakora servert
med chutney………..139

04. ONION PAKORA

Løkringer innbakt i en marinade av
kikert-mel og krydder………..89

09. SAMOSA

En frityrstekt pairett fylt med krydret
poteter, erter og ulike urter servert
med chutney………..109

HOVEDRETTER


TANDOORI RETTER
Alle retter serveres med tandoori saus og ris

11. GARLIC TIKKA

Stykker av kyllingfilet marinert i en
blanding av hvitløk, yoghurt og
cashewnøtter grillet i tandoor servert
med tandoori saus. Allergener: 1, 2, 3 ………..269

SASLIK

Møre stykker av kyllingfilet, lammefilet
eller kvernet biffkjøtt marinert natten
over i yoghurt og krydder. Stekt i tandoor
med krydret løk, paprika, tomat, sitron og
champignon servert med tandoori saus.

13. MURG SASLIK

- 279

14. LAM SASLIK

- 299

15. BOTTI SASLIK

- 269

Allergener: 1, 2, 3

16. JHINGHA KONGEREKER

En populær nordindisk nytelse hvor
store Kongereker marineres i ulike
kombinasjoner av yoghurt og krydder.
Grillet i tandoor og servert med
tandoori sause

18. MIXED TANDOORI

En blanding av murg tandoori, murg tikka
og lam tikka servert med biff tandoori
saus ………..305

19. TANDOORI SANGAM(TANDOORI SPESIAL)

En blanding av murg tikka, lam tikka,
tandoori fish, botti tikka, seekh kebab,
garlic tikka og tandoori kongereker.
Grillet sammen i tandoor og servert
med tandoori saus ………..319

RAHRA

Stykker av mør kyllingfilet eller flatbiff
kokt i en spesiell blanding av løk, paprika
og tomater. Garnert med frisk koriander,
ingefær og whishy.

22. CHICKEN RAHRA

- 269

42. BIFF RAHRA

- 279

Medium eller sterk

MASALA

Kylling tikka kokt i krydret saus med Garam
Masala, fløte, paprika og løk.

23. CHICKEN TIKKA MASALA

- 259

52. STEINBIT MASALA

- 269

55. JHINGA MASALA

- 269

Medium eller sterk

BUTTER CHICKEN

Kyllingfilet stekt i tandoor. Tilberedt med
en saus laget av friske tomater, mandler,
fløte, Garam Masala og sukker ………..269

24. KYLLING (TANDOORI SPESIAL)

- 269

36. LAM

- 279

44 BIFF

- 269

KORMA

Stykker av benfri kylling, biff eller lam
stekt i tandoor. Tilbredt i en saus laget av
Cashewnøtter og kremfløte. Garnert med
friske tomater

25. CHICKEN SHAHI KORMA

- 269

43. BIFF SHAHI KORMA

- 279

31. LAM SHAHI KORMA

- 279

Mild

JALFRAJI

Stykker av mør, benfri kylling eller lam
kokt i en spesial aromatisk saus med løk,
paprika, og tomater. Garnert med friterte
poteter, koriander og ingefær.

26. CHICKEN TIKKA JALFRAJI

-259

35. LAM TIKKA JALFRAJI

-269

Medium eller sterk

VINDALOO

Stykker av benfri kylling, lam eller biff
stekt en sterk saus laget etter en tradisjonell
syd-indisk oppskrift. Meget sterkt
krydret.

28. CHICKEN VINDALOO

-269

38. LAMB VINDALOO

-279

46. BIFF VINDALOO

-279

Meget sterk

30. CHICKEN MANGO

(TANDOORI SPESIAL)

Stykker av mør kyllingfilet fra Ytterøy
kokt i tomatsaus, mangopuré
og kokosnøtt ………..259

29. CHICKEN MASALA

Stykker av mør kylling med bein fra Ytterøy
kokt i en spesiell blanding av løk,
paprika. Garnert med frisk Koriander og
ingefær. Halal. ………..259

32. ROGAN JOSH

(TANDOORI SPESIAL)

Stykker av lammefilet tilberedt
i karrisaus ………..259

MASALA KARDAHI

Lammefilet tilberedt i fyldig krydret saus
med løk, tomater og paprika.

33. LAM KARDAHI

-269

XX. KYLLING KARDAHI

-269

SAAGPALAK

Lam eller kyllingbiter stekt i spinat med
krydder og hjemmelaget ost

37. LAM SAAG PALAK

-269

37. KYLLING SAAG PALAK

-269

57. JHINGA SAAG PALAK

-259

DO PIAZA

Fra Agra – Kongenes gamle by. Flatbiff
tilbredt i spesiell krydderblanding, fløte
samt løk

27. CHICKEN DO PIAZA

-259

34. LAM DO PIAZA

-259

45. BIFF DO PIAZA

-249

56. JHINGA DO PIAZA

-259

53. STEINBIT DO PIAZA

-259

MADRAS

Stykker av mør kylling/flatbiff kokt i en
spesiell blanding av løk, paprika, tomater
og kokosnøttmelk. Garnert med frisk
koriander og ingefær.

48. BIFF MADRAS

-289

XX. KYLLING MADRAS

-289

JAHANGIRI

Stykker av mør reinsdyrkjøtt/biff/kylling
kokt i rødvin og kokos, med fersk
champignon, løk og cashewnøtter

47. BIFF JAHANGIRI

-279

XX. KYLLING JAHANGIRI

-279

XX. LAM JAHANGIRI

-279

49. RØROS-REIN,BIDOS JAHANGIRI

-299

54. JHINGA MALABAR

Kongereker tilberedt i kremet saus med
sennepsfrø ………..269

VEGETAR


61. PANEER MAKHNI

Hjemmelaget ost. Tilberedt med en
saus laget av friske tomater, mandler,
fløte, Garam Masala og sukker. Medium eller Sterk ………..229

62. PANEER TIKKA MASALA

Paneer tikka kokt i krydderblanding,
paprika, løk, ingefær og hvitløk. Medium eller Sterk…………229

63. CHANA MASALA

Kikkerter stekt i panne med løk,
tomater, koriander og krydder………..219
Mild, Medium, Sterk

64. NAVRATTEN KORMA

Sesongens grønnsaker kokt i fløtesaus
med tomater, cashewnøtter,
krydderblanding, rosiner,
og kokosmelk. Mild………..259

65. SHAM SAVERA

Spinatboller fylt med ost og
krydder. Kokt i en fyldig saus
med løk, hvitløk, tomater,
honning og ingefær…………259
Mild, Medium, Sterk

66. PALAK PANEER / AALOOPALAK

Spinat kokt med krydder og
cottage cheece…………229
Medium, Sterk

67. DAL MAKHNI

Sorte linser kokt i kremet saus med
hvitløk, ingefær og smør…………229
Medium, Sterk

68. MALAI KOFTA

Boller laget av hjemmelaget ost i en
spennende saus av tomater, cashewnøtter,
og kokosmelk. Garnert med friske
tomater, fløte og rosiner…………249
Mild

69. BOMBAY AALOO

Poteter stekt i panne med løk,
tomater, koriander og krydder…………219
Medium, Sterk

RIS-RETTER


71. PULAO RICE

Stekt Indisk ris med rapsolje og
Garam Masala ………..99

72. KASHMIRI BIRYANI

Dampet ris med nøtter og blandede
frukter, krydret med safran. En eksklusiv
rett fra Kashmirdalen…………209

73. CHICKEN / LAMB BIRYANI

Kylling/lam stykker og ris kokt sammen
med indiske krydder………..259

74. VEGETABLE BIRYANI

Blanding av grønnsaker og ris kokt
sammen med indiske krydder………..229

NAN BRØD


81. NAN

Hvetemel, løkfrø, egg, sukker salt,
smør og gjær ………..40

82. PESHAWARI NAN

Nanbrød fylt med kokos, rosiner
mandler, sukker og smør …………69

83. KORIANDER NAN

Nanbrød fylt med koriander,
løk og smør …………49

84. GARLIC NAN

Nanbrød fylt med hvitløk, potet,
salt, pepper og smør ………..49

85. KEEMA NAN

Nanbrød fylt med krydret biffkjøtt, salt,
koriander, pepper, løk og smør………..69

86. PANEER NAN

Nanbrød fylt med krydret ost, salt,
koriander, pepper, løk og smør……….69

TILBEHØR


91. RAITA

Yoghurt med hakket agurk, løk
spisskummen, salt og pepper ………..49

92. MIXED SALAD

Grønn salat, agurk, tomat, løk, paprika
sitron og gulrøtter …………49

93. PAPPARDAMS

Flatbrød med spisskummen,
salt og pepper ………..19

94. MANGO CHATNI

Fersk mango-mos og krydder………..19

MINTSAUS

Yoghurt-saus med mint………..19

95. BARNEMENY


Stykker av kyllingfilet grillet i tandoor, med saus laget av mandler,
cashewnøtter og fløte. Garnert med krem. Mild.
Servers med ris. Iskrem er inkl.
(Kan fås uten mandler, nøtter og saus) ………..139

DESSERT


101. GULAB JAMUN

Frityrstekte melkeboller. Laget av
melkepulver, melk, hvetemel, semulegryn,
bakepulver, smør, og hjemmelaget sirup.
Serveres med iskrem.
Laktose, gluten ………..129

102. GAJER HALWA

Gulrotpudding laget av melk, gulrøtter,
kardemomme, sukker og fløte. Serveres
med iskrem.
Laktose…………129

105. ISKREM

Forskjellige kuler med is mango
og krem
Laktose………..109

106. APPLE PIE

Varm eplekake med vaniljeis.
Laktose………..129

Allergier og annen info:


Snakk med en av våre servitører hvis du har spesielle allergier mm.
Innhold i våre sauser og krydderblandinger:

(1) Garam Masala
/Krydderblanding
Bay leaves
Svart pepper
Kanel
Grønn Kardemomme
Svart Kardemomme
Spisskummen-frø
Koriander-frø
Carom frø
Fennikel
Frisk rød og grønn chili
Degi Mirch (Søt, svak chili)
Gurkemeie
Bukkehornkløver blad
Bukkehornkløver frø
Mace (muskat)
Karriblad
Garam flour (linsemel)

(2) Tandoori Saus
Løk
Tomat
Ingefær
Hvitløk
Garam Masala
Rapsolje
Smør

(3) Vindaloo Saus
Hvitløk
Ingefær
Løk
Grønn chili
Rød chili
Garam Masala
Rapsolje
Smør

(4) Rødvin i mat
Sangiovese di Puglia
Druer:
Sangiovese
Uva di Troia
Lambrusco

(5) Allergener i cider,
øl og vin

Cider (Grevens): inneholder
sulfitt, nærmere
bestemt svoveldioksid
(E220).

Vin: De fleste vintyper
inneholder også en type
sulfitt (som er et
allergen).

Øl: Gluten finnes
i alle våre øl.