Tradisjonell indisk mat med trønderske råvarer. Meieriprodukter fra Kilnes Gård,kjøtt fra hele Trøndelag og lokale sesongens grønnsaker.Hos oss får du en smak av India med norske råvarer.

English South-Indian menu

FORRETTER


01. LASSI – LAJAWAB

En forfriskende drikk av kald, yoghurt.
Serveres etter din smak – søt salt
eller mango ………..89

02. PAKHORA

En herlig blanding av grønnsaker
i en marinade av kikert mel
og krydder

Vegetable Pakhora

109

Kylling pakhora

139

04. ONION PAKHORA

Løkringer innbakt i en marinade av
kikert-mel og krydder………..109

09. SAMOSA

En frityrstekt pairett fylt med krydret
poteter, erter og ulike urter servert
med chutney………..139

06. TASTE OF INDIA

En spennende blanding av scampi,
kylling, chili og vegetar pakora servert
med chutney………..169

HOVEDRETTER


Alle hovedrettene serveres med ris.
Alle hovedrettene inneholder allergener:
1, 2 og 3. Snakk med en av våre servitører hvis du har spesielle allergier mm.

11. GARLIC TIKKA

Stykker av kyllingfilet marinert i en
blanding av hvitløk, yoghurt og
cashewnøtter grillet i tandoor servert
med tandoori saus…………299

SASLIK

Møre stykker av hjemmelaget ost, kyllingfilet, lammefilet eller kvernet biff marinert natten over i yoghurt og krydder. Stekt i tandoor med krydret løk, paprika, tomat, sitron og champignon servert med tandoori saus.

12. PANEER SASLIK (vegetar)

- 299

13. MURG SASLIK

- 299

14. LAM SASLIK

- 319

15. BOTTI SASLIK

- 299

16. JHINGHA KONGEREKER

En populær nordindisk nytelse hvor
store Kongereker marineres i ulike
kombinasjoner av yoghurt og krydder.
Grillet i tandoor og servert med
tandoori sause ………..289

17. Fish Tandoori

En populær nordindisk nytelse hvor store
fiskestykker marineres i ulike kombinasjoner
av yoghurt og krydder ………..329

18. MIXED TANDOORI

(ikke take away)

En blanding av murg tandoori, murg tikka
og lam tikka servert med biff tandoori
saus ………..329

19. TANDOORI SANGAM(TANDOORI SPESIAL)

(ikke take away)

En blanding av murg tikka, lam tikka,
tandoori fish, botti tikka, seekh kebab,
garlic tikka og tandoori kingprawns.
Grillet sammen i tandoor og servert
med tandoori saus …………. 339

RAHRA

Stykker av mør kyllingfilet eller flatbiff kokt i en spesiell blanding av løk, paprika og tomater. Garnert med frisk koriander, ingefær og whisky.

22. CHICKEN RAHRA

- 289

42. BIFF RAHRA

- 299

Medium eller sterk

MASALA

Kylling tikka kokt i krydret saus med Garam
Masala, fløte, paprika og løk.

23. CHICKEN TIKKA MASALA

- 289

52. STEINBIT MASALA

- 299

55. JHINGA MASALA

- 289

Medium eller sterk

BUTTER CHICKEN

Kyllingfilet stekt i tandoor. Tilberedt med
en saus laget av friske tomater, mandler,
fløte, Garam Masala og sukker

24. KYLLING (TANDOORI SPESIAL)

- 299

36. LAM

- 309

44 BIFF

- 299

KORMA

Stykker av benfri kylling, biff eller lam
stekt i tandoor. Tilbredt i en saus laget av
Cashewnøtter og kremfløte. Garnert med
friske tomater

25. CHICKEN SHAHI KORMA

- 299

43. BIFF SHAHI KORMA

- 299

31. LAM SHAHI KORMA

- 309

54. Jhinga SHAHI KORMA

- 299

Mild

JALFRAJI

Stykker av mør, benfri kylling eller lam
kokt i en spesial aromatisk saus med løk,
paprika, og tomater. Garnert med friterte
poteter, koriander og ingefær.

26. CHICKEN TIKKA JALFRAJI

-289

35. LAM TIKKA JALFRAJI

-299

Medium eller sterk

VINDALOO

Stykker av benfri kylling, lam eller biff
stekt en sterk saus laget etter en tradisjonell
syd-indisk oppskrift. Meget sterkt
krydret.

28. CHICKEN VINDALOO

-289

38. LAMB VINDALOO

-299

46. BIFF VINDALOO

-299

Meget sterk

30. CHICKEN MANGO

(TANDOORI SPESIAL)

Stykker av mør kyllingfilet fra Ytterøy
kokt i tomatsaus, mangopuré
og kokosnøtt ………..289

29. CHICKEN MASALA

Stykker av mør kylling med bein fra Ytterøy
kokt i en spesiell blanding av løk,
paprika. Garnert med frisk Koriander og
ingefær. Halal. ………..289

32. ROGAN JOSH

(TANDOORI SPESIAL)

Stykker av lammefilet tilberedt
i karrisaus ………..299

MASALA KARDAHI

Lammefilet tilberedt i fyldig krydret saus
med løk, tomater og paprika.

33. LAM KARDAHI

-299

XX. KYLLING KARDAHI

-299

SAAGPALAK

Lam eller kyllingbiter stekt i spinat med
krydder og hjemmelaget ost

37. LAM SAAG PALAK

-289

37. KYLLING SAAG PALAK

-289

57. JHINGA SAAG PALAK

-289

DO PIAZA

Fra Agra – Kongenes gamle by. Flatbiff
tilbredt i spesiell krydderblanding, fløte
samt løk

27. CHICKEN DO PIAZA

-289

34. LAM DO PIAZA

-299

45. BIFF DO PIAZA

-289

53. STEINBIT DO PIAZA

-299

56. JHINGA DO PIAZA

-289

MADRAS

Stykker av mør kylling/flatbiff kokt i en
spesiell blanding av løk, paprika, tomater
og kokosnøttmelk. Garnert med frisk
koriander og ingefær.

48. BIFF MADRAS

-309

XX. KYLLING MADRAS

-309

JAHANGIRI

Møre stykker av biffkjøtt, kylling, lam eller reinsdyr.
Kokt i rødvin og kokos, med fersk champignong,
løk og cashewnøtter.

47. BIFF JAHANGIRI

-309

XX. KYLLING JAHANGIRI

-309

XX. LAM JAHANGIRI

-309

49. RØROS-REIN,BIDOS JAHANGIRI

-359

VEGETAR


61. PANEER MAKHNI

Hjemmelaget ost. Tilberedt med en
saus laget av friske tomater, mandler,
fløte, Garam Masala og sukker. Medium eller Sterk ………..259

Mild, Medium, Sterk

62. PANEER TIKKA MASALA

Paneer tikka kokt i krydderblanding,
paprika, løk, ingefær og hvitløk. Medium eller Sterk…………249

63. CHANA MASALA

Vegan

Kikkerter stekt i panne med løk,
tomater, koriander og krydder………..249
Mild, Medium, Sterk

64. NAVRATTEN KORMA

Sesongens grønnsaker kokt i fløtesaus
med tomater, cashewnøtter,
krydderblanding, rosiner,
og kokosmelk. Mild………..279

65. SHAM SAVERA

Spinatboller fylt med ost og
krydder. Kokt i en fyldig saus
med løk, hvitløk, tomater,
honning og ingefær…………279
Mild, Medium, Sterk

66. sag palak

Spinat kokt med krydder og
hjemmelaget ost (paneer)…………249
Medium, Sterk

spinat kokt (vegan)

med poteter fra Frosta……249

67. DAL MAKHNI

Sorte linser kokt i kremet saus med
hvitløk, ingefær og smør…………239

Medium, Sterk

68. MALAI KOFTA

Boller laget av hjemmelaget ost i en
spennende saus av tomater, cashewnøtter,
og kokosmelk. Garnert med friske
tomater, fløte og rosiner…………269
Mild

69. BOMBAY AALOO (vegan)

Poteter stekt i panne med løk,
tomater, koriander og krydder…………239
Medium, Sterk

GLUTEN OG LAKTOSEFRITT


22. CHICKEN RAHRA

299

42. BIFF RAHRA

309

MASALA

Kylling tikka kokt i krydret saus med
Garam Masala, fløte, paprika og løk.

23. CHICKEN TIKKA MASALA

-299

52. STEINBIT MASALA

-309

55. JHINGA MASALA

-299

JALFRAJI

26. CHICKEN TIKKA JALFRAJI

-299

35. LAM TIKKA JALFRAJI

-309

VINDALOO

28. CHICKEN VINDALOO

-299

38. LAMB VINDALOO

-309

46. BIFF VINDALOO

-309

RIS-RETTER


71. PULAO RICE

Stekt Indisk ris med rapsolje og
Garam Masala ………..119

72. KASHMIRI BIRYANI

Dampet ris med nøtter og blandede
frukter, krydret med safran. En eksklusiv
rett fra Kashmirdalen…………269

73. CHICKEN / LAMB BIRYANI

Kylling/lam stykker og ris kokt sammen
med indiske krydder………..299

74. VEGETABLE BIRYANI

Blanding av grønnsaker og ris kokt
sammen med indiske krydder………..269

NAN BRØD


81. NAN

Hvetemel, løkfrø, egg, sukker salt,
smør og gjær ………..59

82. PESHAWARI NAN

Nanbrød fylt med kokos, rosiner
mandler, sukker og smør …………89

83. KORIANDER NAN

Nanbrød fylt med koriander,
løk og smør …………69

84. GARLIC NAN

Nanbrød fylt med hvitløk, potet,
salt, pepper og smør ………..69

85. KEEMA NAN

Nanbrød fylt med krydret biffkjøtt, salt,
koriander, pepper, løk og smør………..79

86. PANEER NAN

Nanbrød fylt med krydret ost, salt,
koriander, pepper, løk og smør……….79

TILBEHØR


91. RAITA

Yoghurt med hakket agurk, løk
spisskummen, salt og pepper ………..69

92. MIXED SALAD

Grønn salat, agurk, tomat, løk, paprika
sitron og gulrøtter …………69

93. PAPPARDAMS

Flatbrød med spisskummen,
salt og pepper ………..19

94. MANGO CHATNI

Fersk mango-mos og krydder………..35

MINTSAUS

Yoghurt-saus med mint………..35

PICKLE

-35

EKSTRA RIS

-40

95. BARNEMENY


Stykker av kyllingfilet grillet i tandoor, med saus laget av mandler,
cashewnøtter og fløte. Garnert med krem. Mild.
Servers med ris. Iskrem er inkl.
(Kan fås uten mandler, nøtter og saus) ………..169

DESSERT


101. GULAB JAMUN

Frityrstekte melkeboller. Laget av
melkepulver, melk, hvetemel, semulegryn,
bakepulver, smør, og hjemmelaget sirup.
Serveres med iskrem.
Laktose, gluten ………..139

102. GAJER HALWA

Gulrotpudding laget av melk, gulrøtter,
kardemomme, sukker og fløte. Serveres
med iskrem.
Laktose…………149

105. ISKREM

Forskjellige kuler med is mango
og krem
Laktose………..119

Allergier og annen info:


Snakk med en av våre servitører hvis du har spesielle allergier mm.
Innhold i våre sauser og krydderblandinger:

(1) Garam Masala
/Krydderblanding
Bay leaves
Svart pepper
Kanel
Grønn Kardemomme
Svart Kardemomme
Spisskummen-frø
Koriander-frø
Carom frø
Fennikel
Frisk rød og grønn chili
Degi Mirch (Søt, svak chili)
Gurkemeie
Bukkehornkløver blad
Bukkehornkløver frø
Mace (muskat)
Karriblad
Garam flour (linsemel)

(2) Tandoori Saus
Løk
Tomat
Ingefær
Hvitløk
Garam Masala
Rapsolje
Smør

(3) Vindaloo Saus
Hvitløk
Ingefær
Løk
Grønn chili
Rød chili
Garam Masala
Rapsolje
Smør

(4) Rødvin i mat
Sangiovese di Puglia
Druer:
Sangiovese
Uva di Troia
Lambrusco

(5) Allergener i cider,
øl og vin

Cider (Grevens): inneholder
sulfitt, nærmere
bestemt svoveldioksid
(E220).

Vin: De fleste vintyper
inneholder også en type
sulfitt (som er et
allergen).

Øl: Gluten finnes
i alle våre øl.